Ventafocs PDF

Frozen ventafocs PDF va estrenar a Hollywood el 19 de novembre de 2013 i va arribar a les cartelleres de tot el món el 27 de novembre. L’Elsa, la princesa gran d’Arendelle, té poders criogenètics que li permeten crear gel i neu del no-res.


Författare: .

Tanmateix, una nit, mentre juga amb la seva germana petita Anna, la fereix i la congela. L’Elsa, sense voler, llança un raig de gel que toca l’Anna, la qual morirà si no rep un petó d’amor. Kristoff la porta ràpidament amb en Hans, però aquest revela que només la volia com a esposa per a robar-li la corona i que no l’estima. En Kristoff l’alerta del destí de la seva germana i ella prova d’ajudar-la. En Hans intenta de matar l’Elsa en un combat final, on l’Anna s’interposa i ho evita abans de convertir-se en una estàtua de glaç.

Chris Buck, Jennifer Lee i Peter Del Vecho. 2014: Oscar a la millor cançó original per Kristen Anderson-Lopez i Robert Lopez amb „Let It Go“. 2014: Globus d’Or a la millor cançó original per Kristen Anderson-Lopez i Robert Lopez amb „Let It Go“. Meng Disney’s „Frozen“ Premiere Turns L. Brooks Boys Don’t Run Away From These Princesses.

The New York Times, 01-12-2013 . Esther Is „Frozen“ a New, Bona Fide Disney Classic? 2013 Academy Awards Nominations and Winners by Category. Golden Globes 2014: And the winners are. Annie Awards 2014: Complete list of winners and nominees. Tràiler de Frozen: El regne del gel a You Tube.

The Adventures of Ichabod and Mr. Qui ha enredat en Roger Rabbit? La pàgina va ser modificada per darrera vegada el 4 des 2018 a les 21:46. Tracta d’una bella princesa anomenada Blancaneu, que la seva malvada madrastra, la Reina Malvada, vol matar perquè la Blancaneu la supera en bellesa. Després de fugir arriba a la cabana dels set nans per a amagar-se de la seva fúria.