Rum PDF

Just nu söker vi en ny kollega! Då har vi jobbet för dig! Läs mer om tjänsten och rum PDF här!


Författare: Bernd Schäfer.

Das Wichtigste über Rum im praktischen Geschenkbuchformat. Wie ist das Getränk entstanden und wo kommt es her? Ein kleiner Einblick erläutert die Rumherstellung sowie Steckbriefe ausgewählter Rumsorten mit atmosphärischen Illustrationen. Dazu fünf Cocktailklassiker und fünf moderne Rumcocktails zum Selbermixen des Kultgetränks.

Från enkätundersökningen fick vi många smarta förbättringsförslag, varav ett var att synligliggöra våra entreprenörer. Vi har därför tagit fram en magnetskylt när de är ute och utför arbete i våra bostadsområde. Allt matavfall som slängs rätt idag omvandlas till biogas. Men vi vet att vi kan bli ännu bättre på att sortera rätt! I din brevlåda kommer du inom kort att få matavfallspåse och en informationsfolder – det ska vara lätt att göra rätt!

Måndagen den 18 februari till torsdagen den 21 februari arrangerade vi dialogmöte och workshops på Malörten! Under 2019-2020 ska samtliga innergårdar byggas om för att bli tryggare, skapa gemenskap och inbjuda till aktivitet. Tack till er alla som kom och bidrog med funderaingar, förslag och nytänkande! Vi kommer att bjuda in er alla till en presentationsträff av förslagen den 21 mars 2019. Hyresgästen har lyckats skapa en charmig mötesplats som är inbjudande året om för såväl boende som besökande till fastigheten.

Man blir glad när man kliver ut på den stenlagda innergården två trappor upp och möts av denna härliga uteplats. Vinsten är en månadshyra, och vi vill tacka alla som deltagit i tävlinbgen. Stort grattis familjen Öfverbeck till vinsten! Nu gör vi det ännu lättare att beställa HLU-renovering! För att utöka vår service till dig som hyresgäst kommer vi from 2019 att hålla HLU-fönstret öppet under nästan hela året. Ambitionen är dessutom att din renovering ska vara klar senast 3 månader efter det att du lagt din beställning. I vår Bobutik på Kapellgatan 18 kan du dessutom passa på att kika på vilka olika tillval som vi erbjuder.

From den 1 februari 2018 kommer Q-Park inleda övervakningen. Läs mer om hur du går tillväga på www. Du som fortsättningsvis vill parkera hos oss, välkommen att teckna avtal med Q-park. Tänk på att icke-giltigt tillstånd kan medföra böter.