Hulk PDF

Enter the characters you see below Sorry, we just need to make sure you’re not a robot. Look up hulk in Wiktionary, the free dictionary. Prison hulk PDF, a redundant ship that was used to hold prisoners or children in parens patria. This disambiguation page lists articles associated with the title Hulk.


Författare: Gerry Duggan.

Dr. Green, der schlauste Hulk aller Zeiten, will die Welt endgültig vom Gamma-Fluch befreien. In der Folge kracht er mit der wilden She-Hulk aus der Zukunft, dem Roten Hulk und She-Hulk Jen Walters zusammen! Ebenfalls Teil der Anti-Gamma-Kampagne: Das Gamma Corps, Iron Fist, Deadpool und die Avengers!
Autor: Gerry Duggan
Zeichner: Mark Bagley

If an internal link led you here, you may wish to change the link to point directly to the intended article. Hulk is een Amerikaanse actie- en sciencefictionfilm uit 2003, geregisseerd door Ang Lee, gebaseerd op het gelijknamige personage van Marvel Comics. De computeranimatie was zo gecompliceerd dat er honderden mensen aan moesten werken. Het productiebedrag liep op tot bijna 140 miljoen dollar. De film werd vrij negatief ontvangen. De film begint met een terugblik. Dan krijgen David en zijn vrouw samen een kind, Bruce.

Hij heeft dezelfde eigenschap als David. Er zit echter een grote keerzijde aan de genetische wijziging. Bij woede zal de persoon veranderen in een ijzersterk monster. Het lijkt allemaal wel mee te vallen, want Bruce is nog nooit veranderd in een monster. Na 20 jaar werkt Bruce bij de Universiteit van Californië in Berkeley.

Hij is daar bezig met experimenten met gammastralen om dezelfde status te bereiken als zijn vader had. Dan vindt er een ongeluk plaats en komt de genetische afwijking die hij van zijn vader erfde naar boven. Ondertussen is ook David Banner op zoek naar Bruce. Wetende dat Betty bij de Hulk is, stuurt David drie gemuteerde honden achter Betty aan. De Hulk bevecht de beesten en verslaat ze. Nadien wordt hij echter door Ross gevangen en verdoofd.

David bemachtigt een hoeveelheid Nanomeds en geeft zichzelf hiermee de gave om de eigenschappen van alles wat hij aanraakt te absorberen. Talbot probeert Bruce weer in de Hulk te laten veranderen door herinneringen aan zijn jeugd naar boven te halen. Dit werkt, maar de Hulk vermoordt Talbot vervolgens. Het is enkel dankzij Betty dat Bruce weer zichzelf wordt.