Horrorfilm PDF

Ouija is een Amerikaanse horrorfilm uit 2014 onder regie van Stiles White. Laine Morris en Debbie Galardi zijn al sinds horrorfilm PDF kleine meisjes waren hartsvriendinnen.


Författare: .

Ervan overtuigd dat het maar een onschuldig spelletje is, rommelden ze als kind ook met een ouijabord. Contact met een geest of iets van die aard, hebben ze nooit gekregen. Eenmaal volwassen zegt Debbie op een avond een afspraak om met Laine naar een feest te gaan af. De familie Galardi gaat een tijdje ergens anders logeren om niet in het huis te zijn waar Debbie is gestorven.

Laine zegt toe dat ze voor hen op het huis zal passen. In de kamer van haar overleden vriendin, vindt ze het ouijabord. Laine haalt haar zus Sarah en haar en Debbies gemeenschappelijke vrienden Pete, Trevor en Isabelle over om het samen te gebruiken in het huis van de Galardi’s. Ze wil proberen om zo contact met Debbie te krijgen om afscheid te nemen. De groep komt erachter dat ene mevrouw Zander en haar dochtertjes Doris en Paulina ooit het huis van de Galardi’s bewoonden.

De vrouw is dood en Doris na haar vermissing als kind nooit teruggevonden, maar Paulina is nog in leven. De vrienden bezoeken haar in de psychiatrische inrichting waarin ze al jaren verblijft. De vrienden vinden de geheime ruimte in de kelder van het huis van de Galardi’s, met daarin het lichaam van Doris. Ondanks pogingen van de geest van ‚ Mother ‚ Zander om het te voorkomen, lukt het Laine de hechtingen in de mond van het dode meisje door te knippen. De geest van Doris ontwaakt en vernietigt die van haar moeder. Hiermee blijkt niets opgelost, want Pete is de volgende die sterft. Laine bezoekt Paulina Zander opnieuw om dit te vertellen.

Wanneer Laines oma, Nona, het verhaal hoort over het ouijabord en de problemen waarin haar kleindochter zich hierdoor bevindt, geeft ze advies. Laine moet de verbintenis met de kwade geest verbreken door de connectie zowel vanaf deze kant als vanaf gene zijde te vernietigen. Hiervoor moet ze zowel het ouijabord als het stoffelijke overschot van Doris Zander verbranden. Nona vertelt Laine dat Doris weliswaar weg is, maar dat wat in haar huisde zeker een nieuwe behuizing vindt. Thuis treft Laine het planchet aan, het enige deel van het ouijabord dat zij niet verbrand heeft. Deze pagina is voor het laatst bewerkt op 17 jul 2018 om 10:32. Gelijk delen, er kunnen aanvullende voorwaarden van toepassing zijn.