Felicitats 60-dona PDF

Felicitats 60-dona PDF, PERSISTIR, RESISTIR I MAI DESISTIR! EL MOMENT ÉS ARA, IMPOSSIBLE NO ÉS RES, SOM-HI! 11, festiu, el gimnàs romandrà tancat.


Författare: Laia Rosés Collado.

El divendres 2 de novembre SI hi ha entrenament. Un nou campionat d’Espanya de Base i Via Olímpica, una nova experiència que s’enduen a la motxilla les 16 gimnastes que han competit a l’estatal de Guadalajara dels nivells Base 4-5-6-7 i Via Olímpica 3, 7 i 8. Amb somriures, nervis i aprenentatges, tornen cap a Barcelona amb més i nous reptes a complir! Base 6 i el 9è lloc de la Júlia a barra a Base 4. Orgulloses de tot l’equip CGB i Invictus amb Gioia M.

Les gimnastes ho van fer genial i l’esforç va donar els seus fruits! No vam podem acabar millor el cap de setmana del club, amb el 1r amistós de promoció gimnàstica, el nostre VI festival i l’entrada a 3a divisió estatal! Sense dubte, un cap de setmana inolvidable! Felicitats a totes, seguiu treballant i gaudint! Destaquem 2 sotscampiones de Catalunya, Júlia F a Base 1, Júlia B a Base 4 i 1 campiona de Catalunya: Aina P a Via Olímpica 7! Un nou FESTIVAL amb increibles exhibicions de totes les gimnastes del club va esdevenir el passat 16 de juny al CEM L’Espanya Industrial.

Gràcies a tots i totes pel suport i ajuda per a fer-ho possible! Va ser un dia esplèndid amb el 1r torneig amistós de PROMOCIÓ DE LA GIMNÀSTICA i amb el colofó de la tarda amb el VI Festival CGB! Orgull de club i de tots el qui l’integren! Sants 3 Ràdio i Districte Esportiu, que amb la seva feina recolzen l’esport i els seus valors, va premiar-nos com al millor club de gimnàstica artística femenina i, a la nostra gimnasta Aina Puig, amb el premi a l’esportista campiona d’aquesta categoria! Gràcies pel reconeixement a la nostra feina! Seguirem treballant perquè creiem en la nostra feina esportiva i de transmissió de valors! Finalistes a totes les categories federatives i molt bons resultats!

L’Aina va ser convocada per la Federació Catalana de Gimnàstica per formar part de l’equip català a l’internacional Gymsport a Oporto el passat 5-6 de maig! L’Aina va aconseguir la classificació a la final dels 4 aparells aconseguint ser: 1a a barra, 2 a terra, 3a a salt i 4a a paral. Segueix treballant com ho fas i disfruta molt del camí! L ‚equip de kids ha finalitzat també la seva final a la lliga ibèrica, aconseguint un 5è lloc i superant nous reptes demostrant ser tot un equipàs! Una experiència esportiva i de convivència en un ambient de festa gimnàstica! Les gimnastes del club s’ho van passar pipa!

Van posar a prova nous elements, van gaudir de les activitats lúdiques i van aconseguir algun podi! Dóna gust veure les carones de felicitat! Base 6 i 7 i Via Olímpica tenien cita aquest cap de setmana a Salt! Destaquem la 7a posició a salt de la Marta a nivell 8, la plata a la general de l’Aina a nivell 7 amb un súper exercici nou de paral.

Destaquem l’or per equips de les més petites de Base 1, el bronze de l’equip de base4 grans i el bronze individual de l’Ada a base 2 grans! També el 4t lloc a base 4 petites de la Laia! A-B-C-D petites i grans i ho han fet molt bé! Destaquem els ors de la Ivet i l’Emma i els 2 bronzes per equips a B4p i B4g! Grans i intensos entrenaments durant les vacances escolars de Setmana Santa!