Detektiv Conan 25 PDF

1859 i Edinburgh i Skottland, død 7. Han blir ofte referert til som Conan Doyle. Conan var opprinnelig et mellomnavn, men han benyttet det selv som detektiv Conan 25 PDF del av sitt etternavn i siste årene. Sir Arthur Conan Doyle ble født i Edinburgh av irske foreldre som hadde emigrert til Skottland og blitt del av det lokale aristokrati.


Författare: Gosho Aoyama.
Wir wollten uns nur aus Neugier ein wenig in dieser Tropfsteinhöhe umsehen, schließlich konnte niemand ahnen, dass wir dort plötzlich einer Bankräuberbande über den Weg laufen! Und dann werde ich auch noch angeschossen und kann nicht mehr laufen!
Jetzt kann ich mich nur noch auf meine drei Kollegen von den "Detective Boys" verlassen … Ob sie diese Krise alleine zu meistern wissen?!

Fra 1876 til 1881 studerte han medisin ved Edinburgh University, inkludert en periode hvor han hadde utplassering i byen Aston, nå et distrikt under Birmingham. Det var etter at Doyle flyttet sin praksis til Southsea at han begynte å engasjere seg tyngre innen skjønnlitteraturer. Grunnen var at det var langt mellom pasientene, så langt at ligningsvesenet sendte selvangivelsen hans tilbake med påskriften Særdeles utilfredsstillende. Han returnerte den med tilføyelsen: Jeg er fullstendig enig!

Beeton’s Christmas Annual i 1887 og som var den første opptreden av Sherlock Holmes. Figuren var formet løst etter Doyles tidligere universitetsprofessor, Joseph Bell, som Doyle var assistent hos i en periode. Mens han levde i Southsea hjalp han til med å danne Portsmouth Football Club, og var selv Portsmouths første målmann. I 1885 giftet han seg med Louise Hawkins, som led av tuberkulose og døde av det i 1906. Han giftet seg med Jean Leckie i 1907 som han hadde møtt og blitt forelsket i allerede i 1897, men av respekt for sin første kone var forholdet platonisk inntil hennes død. I 1890 studerte Doyle optikk og øyemedisin i Wien, og i 1891 flyttet han til London for å etablere en praksis som øyenlege.

Det ga ham også ytterligere tid for skriving. Jeg tenker på å ta livet av Holmes og sette ham i skapet for godt. Han tar min oppmerksomhet fra bedre ting. I desember 1893 gjorde han så for å kunne benytte mer tid viktigere ting, nemlig historiske romaner. Doyle lot Holmes møte sin erkefiende professor Moriarty.

Conan Doyle har selvsagt skrevet bøker om ham. Den forsvarte Storbritannias rolle i krigen. Han skrev også en lengre bok, The Great Boer War, i 1900. Conan Doyle var involvert i kampanjen for å reformere Fristaten Kongo, en kampanje som ble ledet av journalisten Edmund Dene Morel og diplomaten Roger Casement. Han skrev The Crime of the Congo i 1909, en lang pamflett som fordømte overgrepene i Kongo. George Edalji som var anklaget for å ha skrevet truende brev og mishandlet dyr.